Commerce City Business Network
Image default
Offers

Zeecontainer, de grote opslagcontainer

De zeecontainer is een fenomeen. Als u het woord hoort heeft u waarschijnlijk al een idee van wat de zeecontainer kan zijn. Zo niet, dan weet u precies welke ik bedoel als ik het u verder uitleg. De zeecontainer is die grote container die u op de grote boten op rivieren en zee ziet. De zeecontainer is dan ook een hele stevige container die ook goed opgestapeld kan worden. De zeecontainer heeft een grove uitstraling en wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van goederen overzees. Maar waarom wordt juist deze container gebruikt voor het vervoer van al deze goederen?

Zeecontainer, waarom gebruikt voor het vervoer

Waarom wordt de zeecontainer nou gebruikt voor het vervoer van al deze spullen? De voornaamste redenen zijn de stevigheid, grootte en gemak van stapelen. Om te beginnen start ik met de stevigheid. De zeecontainers zijn zeer stevig en dit maakt ze ook ideaal voor het vervoer van goederen. De containers moeten natuurlijk lange afstanden afleggen met de goederen. Ook door wilde zeeën. De zeecontainer moet dus wel de benodigde klappen kunnen verdragen. Aangezien de goederen niet beschadigd mogen raken. Dan hebben we de grootte, de grootte maakt het dat de zeecontainer veel goederen kan opslaan. Ideaal wanneer er in grote partijen vervoerd moet worden. Dan komt er ook bij kijken dat de zeecontainer makkelijk opgestapeld kan worden. De combinatie van deze 3 dingen maakt de zeecontainer ideaal voor het vervoer van goederen. Bent u opzoek naar een zeecontainer voor vervoer dan biedt snelbouwcontainer u de beste zeecontainer.

 

Zeecontainer maten

Je hebt verschillende soorten zeecontainers en vooral verschillende soorten zeecontainer maten. De zeecontainer maten worden uitgedrukt in feet. De zeecontainer maten die het meest voorkomen zijn 6ft, 8ft, 10ft,20ft,40ft en 45ft. De 20ft container is ook wel 1 TEU. Dit zijn de zeecontainers die u terugvindt op de boten. De 20ft container is ideaal voor het vervoer op schepen. De 6ft tot en met 10 ft zeecontainers zijn meer geschikt voor opslag op bijvoorbeeld uw bedrijventerrein. Deze zeecontainers zijn wat kleiner en zijn dus beter geschikt voor bedrijven. De afmetingen van een 10 ft container zijn 2991 mm lang x 2438 mm breed x 2591 mm hoog. Dit is een maat die makkelijk past in de zelfs kleinere loodsen. De 20ft container afmetingen zijn; 6058 mm lang x 2438 mm breed x 2591 mm hoog. De lengte van deze container zorgt vaak dat deze alleen op ruime plekken gebruikt kan worden. Zelfbouwcontainer verkoopt 10, 20 en 40ft containers. Een zeecontainer 40ft te koop prijs is 5610 tot 5680 euro. Dit ligt aan de extra opties die u kiest.

Zeecontainer geschikt voor opslag?

Is de zeecontainer dan ook geschikt voor opslag? Jazeker, de zeecontainers zijn natuurlijk ook perfect voor opslag. De goederen die vervoerd worden, worden natuurlijk ook opgeslagen. De zeecontainer is dus door haar grootte perfect voor de opslag. Verder kan je door de stevigheid zware spullen opslaan. De zeecontainer is daarnaast ook makkelijk te verplaatsen. Met de stevigheid van de zeecontainer hoeft uw opslag er niet eens uit. De zeecontainer is dus de ideale opslagruimte voor bedrijven

Zeecontainer met zijdeuren

Wilt u een zeecontainer maar kan u door de standaarddeuren geen gebruik maken van een zeecontainer? Daar heeft Snelbouwcontainer de oplossing voor. Een zeecontainer met zijdeuren. Doordat de deuren nu aan de zijkant zitten kunt u de zeecontainer makkelijker kwijt. Waar de zeecontainer voorheen niet paste omdat de deuren dan niet meer opengingen. Past de zeecontainer met zijdeuren wel. 

Voordelige zeecontainer

Een gratis zeecontainer zal hem natuurlijk niet worden. De zeecontainers zijn allemaal heel voordelig. Dit komt deels door de verlaagde transportkosten, maar Zelfbouwcontainer geeft ook natuurlijk de laagste prijsgarantie! Per container verschilt natuurlijk de prijs, dit komt door de maten en opties. Een simpele zeecontainer met twee deuren zal natuurlijk voordeliger zijn dan een container met een ral kleur en een paar extra opties erbij. Is een container kopen toch te duur Dan kunt u ze nu ook voordelig huren! Huren kan al vanaf 6 maanden en mocht het langer dan een jaar duren, is het handig om contact op te nemen om dit te bespreken. De container wordt aan het einde van de huurperiode opgehaald, zodat u er geen last meer van hebt!

Interesse?

Heeft u interesse in een zeecontainer of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. De zeecontainer bekijken? Maak een telefonische afspraak en kom langs bij onze opslag op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte aan!