Commerce City Business Network
Image default
Offers

Al het comfort wat jouw harige vriend nodig heeft!

Jouw hond verdient natuurlijk het beste van het beste. Je maatje staat altijd voor je klaar en wil maar al te graag jouw aandacht. Daarom is comfort voor jou harige vriend zo belangrijk. Dat geld ook voor zijn dierenverblijf. Een blije hond is een blije baas. Lees in deze blog hoe jij het comfort voor je geliefde hond kan verhogen. 

Het perfecte hondenkussen

Als je een hondenkussen wilt gaan kopen moet je op een aantal dingen letten, dit hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Een verwisselbare hoes, waarschijnlijk niet het eerste waar je aan dacht maar dit is erg belangrijk. Je hond kan natuurlijk niets misdoen in jouw ogen, maar dat zegt niet dat een ongelukje niet in een klein hoekje zit. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een kussen met een verwisselbare hoes die eenvoudig te wassen is.

 

  • De juiste maat, wat is de juiste maat voor jouw hond? Meet je hond zelf thuis op. Let erop dat een hond ook weleens uitgestrekt ligt, hou daar dus rekening mee. Een kussen kan beter te groot zijn dat te klein

 

  • De kleur, is iets waar mensen wel aan denken maar in een andere zin. Veel mensen kijken welk kussen goed bij hun interieur past of bij hun eigen smaak. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar er is nog iets anders waar je op moet letten. Je moet letten op de kleur van je hond zijn haren. Je kunt je voorstellen dat een witte hond en een zwart hondenkussen geen succes zijn samen. 

 

Liever een hondenmand?

Je kunt ook kiezen voor een hondenmand, die zijn vooral geschikt voor honden die graag in bolletje liggen. Ligt of slaapt jouw hond graag languit? Dan raden we eerder een hondenkussen aan. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Of wil je een hondenkussen kopen? Neem dan een kijkje op de site dierenverblijf.com, dit is een verkoper van hondenkussens en hondenmanden. We raden deze verkoper aan omdat je gratis verzending krijgt als je meer dan 50 euro besteed. Ook hebben ze snelle bezorging, voor 17.00 uur besteld is morgen is huis.

 

https://www.dierenverblijf.com/