Commerce City Business Network
Image default
Offers

Duurzamer leven, hoe doe je dat?

We zitten weer in het warmste seizoen van het jaar, en dat betekend lekker genieten van de leukste buitenactiviteiten! In de zomer kun je lekker buiten zwemmen, zonnen, picknicken, wandelen en nog zo veel meer. Al kan het in de zomer soms best wel warm worden, het is daarentegen wel belangrijk dat we ook in de warmte duurzamer proberen te leven. Het is zeker begrijpelijk dat je met 35 graden de auto pakt in plaats van de fiets, of dat je de airco binnen lekker aanzet, maar andere alledaagse dingen kunnen een beetje aangepast worden voor het milieu een te helpen. Wil jij je steentje bijdragen aan de natuur? Lees dan de blog door voor wat tips!

 

Duurzaam kopen

Ga je voor nieuwe kleding shoppen? Kijk dan voor duurzame merken. De kledingindustrie zorgt in het algemeen voor giftige afvalstoffen, watervervuiling en restafval. Vanwege deze negatieve gevolgen is het belangrijk dat je voor kledingstukken gaat die op een duurzame wijze zijn gecreëerd. Deze merken hebben meestal kleding gemaakt van biologisch katoen of hergebruiken stof.

Plastic scheiden

Als je dit nog niet doet is het zeker belangrijk om dit te overwegen. Plastic scheiden is een van de meest moeiteloze maar zeker effectieve manieren om het milieu te helpen. Het plastic dat bij het restafval belandt, kan uiteindelijk in het water terecht komen. Heb je ooit al eens gehoord van plastic soep?

Elektrische auto

Als het dus echt te warm is voor te fietsen kun je inderdaad best even de auto pakken. Alleen de auto’s die op benzine of diesel rijden zijn echt wel slecht voor het milieu door de CO2 uitstoot. Daarom kun je het beste kiezen voor een elektrische auto. Deze auto wordt opgeladen aan een laadpaal en hoeft dus niet op benzine of diesel te rijden. Een laadpaal kopen en een elektrische auto is in eerste instantie een investering, maar uiteindelijk levert het je veel op.

https://www.kieskeurig.nl/laadpalen

Related Posts

Zeecontainer, de grote opslagcontainer

Al het comfort wat jouw harige vriend nodig heeft!

Bloemen cadeau geven