Commerce City Business Network
Image default
Architecture

Wie bel je voor een ontstopping in Den Haag?

Het valt tegenwoordig niet mee om een goed bedrijf te vinden dat je kan helpen bij een ontstopping in Den Haag. Veel bedrijven lopen over van het werk en de aanwas van nieuw personeel laat nog een hoop te wensen over. Maar je moet natuurlijk wel snel geholpen worden. Een verstopte riolering is niet alleen vervelend maar kan ook tot grotere problemen leiden wanneer deze niet tijdig wordt verholpen. Dus wie bel je dan?

Kijk verder dan de directe omgeving

Je eerste instinct is misschien om te kijken naar een bedrijf in Den Haag zelf. Maar Den Haag heeft ruim een half miljoen inwoners en jij bent niet de enige die op zoek is naar een ontstoppingsbedrijf. De stad telt ongeveer 370 erkende loodgieters dus de kans is behoorlijk dat er niemand beschikbaar is wanneer jij hulp nodig hebt.

Kijk daarom verder dan alleen de stadsgrenzen. Er zijn genoeg bedrijven in een minder drukke gemeente die op korte termijn jouw kant op komen rijden met een pompwagen of ander materieel om je verstopping snel en vakkundig te verhelpen. Veel bedrijven werken in een bepaalde regio dus het is zeker de moeite om ook naar bedrijven in Zeeland of Brabant te kijken.

Waar let je op bij het kiezen van een bedrijf

Natuurlijk kijk je allereerst naar een bedrijf dat snel een ontstopping in Den Haag kan regelen. Informeer altijd wel vooraf naar eventuele voorrijkosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kan het lonen om naar een bedrijf te kijken dat exclusief gebruikmaakt van milieuvriendelijke oplossingen. Dus geen agressieve chemicaliën maar bijvoorbeeld een hogedrukunit. Extra voordeel is dat zo je leidingen niet beschadigen, wat met chemische middelen wel kan gebeuren. Ook hoeft er in de meeste gevallen niet gebroken te worden waardoor de kosten voor een ontstopping een stuk lager uitvallen.

https://www.rioolgroep.com/ontstopping/ontstoppen-den-haag